article

KOK nënshkruan marrëveshje sponsorizimi me PrimeTravel

Home Growth 5 Efficient Rules How to Organize Your Working Place

facebook1125

Kosova, me bukuri natyrore, kulturë të gjallë dhe një histori të pasur, po përjeton një transformim të jashtëzakonshëm përmes fuqisë së turizmit, sportit dhe shkëmbimit kulturor.

Në një hap të rëndësishëm drejt promovimit të këtyre sektorëve, Komiteti Olimpik i Kosovës ka krijuar një partneritet me Prime Travel. Ky bashkëpunim synon të nxjerrë në pah përfitimet e jashtëzakonshme që po përfiton Kosova nga konvergjenca e turizmit, sportit dhe kulturës.
Integrimi i turizmit, sportit dhe kulturës ka nxitur një rritje të konsiderueshme ekonomike në Kosovë.

Duke investuar në praktikat e turizmit të qëndrueshëm, vendi synon të ruajë burimet e tij natyrore dhe të mbrojë trashëgiminë e tij kulturore për brezat e ardhshëm.

Kjo qasje e qëndrueshme siguron që përfitimet e turizmit, sportit dhe kulturës të jenë afatgjata dhe të kontribuojnë në prosperitetin e përgjithshëm të Kosovës.
Këto janë edhe arsyet kryesore pse Komiteti Olimpik të Kosovës (KOK), ka arritur marrëveshje sponsorizimi me agjensionin turistik “Prime Travel”.

Marrëveshja është zyrtarizuar përmes një kontrate të përbashkët e që është nënshkruar nga të dyja palët, nga Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe Drejtori Ekzekutiv i “Prime Travel“, Fisnik Dragusha.

article1

Kontrata është një-vjeçare, por me mundësi vazhdimi e që lidhet direkt me ligjin për sponsorizim.

Që të dy, Presidenti Krasniqi dhe Drejtori Dragusha, kanë vlerësuar lart marrëveshjen, nga e cila përfituesit më të mëdhenj do të jenë sportistët.
Kosova ka potencial të pashfrytëzuar, ku turizmi, sporti dhe kultura bashkohen për të krijuar një përvojë epike.

Përmes partneritetit të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Prime Travel, bota është e ftuar të dëshmojë fuqinë transformuese të këtyre sektorëve. Nga peizazhet mahnitëse te atletët e pasionuar dhe diversiteti i pasur kulturor.

article1
about

Ti e meriton një pushim PRIME!

Udhëtimet dhe pushimet janë pjesa më e bukur e rutinës së secilit, freskia që sjellin, fryma e një kulture të re, ushqimet e ndryshme, bukuritë e rralla natyrore, takimi me njerëz nga e gjithë bota, janë vetëm disa nga shumë përfitime pozitive që u ofron një udhëtim.

View Post
about

Prime Travel pjesë e panairit të turizmit ATM në Dubai – e pranishme edhe në Paris Hilton Host Party

Panairi i Turizmit ATM – Dubai, apo Arabian Travel Market Dubai, hap dyert më 1 maj 2023, duke festuar kështu 30 vjetorin e themelimit me pjesëmarrjen e bizneseve të nivelit më të lartë nga industria e turizmit botëror.

View Post
about

Prime Travel – një ëndërr e realizuar për turizëm të brendshëm dhe të jashtëm

Udhëtimet dhe pjesa e pushimeve janë periudha më e këndshme e vitit. Shpesh ndodh të flisini e të planifikoni mes vete me shoqërinë, partnerin/partneren por edhe me familjen për organizimin e një udhëtimi të paharrueshëm por ende nuk e keni gjetur tour operator-in e duhur që t’ua lehtësojë procesin.

View Post
rounded_airoplane
smile
;